Skip to content

Om mig

Mitt namn är Erika Zakariasson och är en högkänslig människa som gärna njuter av lugna stunder i vardagen. Har ett starkt intresse för välmående och personlig utveckling – allt för att skapa ett harmoniskt liv.

Bor i Trollhättan, tillsammans med min fästman och katt, men drömmer om ett hus på landet där vi kan leva nära naturen och odla egna grönsaker.

När jag inte sitter vid datorn så kan du hitta mig på en promenad i naturen, djupt försjunken i en bok, tittandes på någon dokumentär, i full fart att rensa/organisera eller med en kopp kaffe i samtal med en vän.

Om mig

Vill du jobba ihop med mig och ta ditt varumärke till en ny nivå?

Min historia

Kreativiteten har alltid varit en del av mig. Redan som barn kunde jag förlora mig i att rita och pyssla. Eller senare, när datorn kom, så försökte jag mig på det digitala skapandet i någon form. Det är med viss fascination som jag inser att detta har varit ett intresse betydligt längre än vad jag tidigare trott.

Jag har alltid haft motivationen för att försöka förmedla en känsla rent visuellt – om så genom webbdesign, grafisk design, målning, fotografering eller inredning. Men jag anade en fallenhet för det digitala skapandet redan under min gymnasietid, då jag hade inriktningen Bild & Formgivning, och tog kurser i bland annat fotografering och webbdesign.

Det tog dock en tid innan jag insåg att detta faktiskt kunde vara ett yrke för mig. Vilket var när jag fann den tvååriga yrkesutbildningen som Cross Media Producer (grafisk kommunikation) och idag är jag väldigt tacksam. Att nu besitta kunskap och erfarenhet att kunna hjälpa andra med sin visuella kommunikation, på olika sätt, är helt fantastiskt. Det är fint att få möjlighet att hjälpa andra med vägen mot sina drömmar, så vi alla kan fortsätta att utvecklas och nå våra mål.

Som person är jag en lugn, jordnära och ödmjuk kreatör på 30 vårar som bor i Trollhättan med min fästman och katt. Jag drivs av att följa mitt hjärta och dess längtan. Så länge jag kan minnas har jag trivts i mitt egna sällskap och när jag var barn strosade jag gärna omkring i trädgården. Så att jag finner inspiration i naturen och de enkla ting kanske inte är så konstigt trots allt.

Nog är det även därför jag, tidigt i vuxen ålder, insåg jag att det fanns en längtan för eget företag. Där jag bestämmer över min tid och har möjlighet till en flexibel livsstil, för att njuta av livet på mitt sätt. Vilket är på god väg att förverkligas – med så mycket mer än vad jag kunnat förvänta mig.

Erika vid sjö i somrigt Sverige

onödig fakta om mig!

Sett ’Stolthet & Fördom’ (BBC’s miniserie, 1995) minst 50 gånger.
Är utbildad Livsstilsrådgivare (Kostrådgivare och Hälsoinspiratör).
Genom åren har jag spelat en hel del Sims 3, mer än jag vill erkänna.
Älskar att rensa och organisera saker; mår bra av ordning & reda!
Har bott och jobbat i London som au pair.
Är ett hänfört Formel 1 fan sedan ett par år tillbaka.
Drömmer om ett hus ute på landet, med skogen nära inpå.
Älskar Country-musik, men lyssnar på de flesta genre – allt beror på humör.