Skip to content
Erika Zakariasson Asserlind Freebie Gratis Grafisk Design Formgivning Tryckmaterial Visitkort Logotyp Grafisk Profil Webbdesign WordPress Hemsida

Hej, jag heter Erika!

Häng med mig på Instagram

Jag är en jordnära kreatör som gärna njuter av lugna stunder

Kreativiteten har alltid varit en del av mig. Redan som barn kunde jag förlora mig i att rita och pyssla. Eller senare, när datorn kom, så försökte jag mig på det digitala skapandet i någon form. Det är med viss fascination som jag inser att detta har varit ett intresse betydligt längre än vad jag tidigare trott.

Jag har alltid haft motivationen för att försöka förmedla en känsla rent visuellt – om så genom webbdesign, grafisk design, målning, fotografering eller inredning. Men jag anade en fallenhet för det digitala skapandet redan under min gymnasietid, då jag hade inriktningen Bild & Formgivning, och tog kurser i bland annat fotografering och webbdesign.

Det tog dock en tid innan jag insåg att detta faktiskt kan vara ett yrke för mig. Vilket var när jag fann utbildningen som Cross Media Producer och idag är jag väldigt tacksam. Att nu besitta kunskap och erfarenhet att kunna hjälpa andra med sin visuella kommunikation, på olika sätt, är helt fantastiskt. Det är fint att få möjlighet att hjälpa andra med vägen mot sina drömmar, så vi alla kan fortsätta att utvecklas och nå våra mål.

Som person är jag en lugn, jordnära och ödmjuk kreatör på 30 vårar som bor i Trollhättan med min sambo och katt. Jag drivs av att följa mitt hjärta och dess längtan. Så länge jag kan minnas har jag trivts i mitt egna sällskap och när jag var barn strosade jag gärna omkring i trädgården. Så att jag finner inspiration i naturen och de enkla ting kanske inte är så konstigt trots allt.

Nog är det även därför jag, tidigt i vuxen ålder, insåg jag att det fanns en längtan för eget företag. Där jag bestämmer över min tid och har möjlighet till en flexibel livsstil, för att njuta av livet på mitt sätt. Vilket är på god väg att förverkligas – med så mycket mer än vad jag kunnat förvänta mig.

Vad drömmer du om? Hör av dig om du tror jag kan hjälpa dig lite på vägen!

lite onödig fakta om mig!

Om mig

Utbildad Livsstilsrådgivare (Kostrådgivare och Hälsoinspiratör).

Om mig

Har bott och jobbat i London som au pair.

Om mig

Sett ’Stolthet & Fördom’ (BBC’s miniserie, 1995) minst 50 gånger.

Om mig

Drömmer om ett egenritat hus ute på landet, med skogen nära inpå.

Om mig

Älskar Country-musik, men lyssnar på de flesta genre – allt beror på humör.